кадър 7/8 тв Редактор: Марката Левски е най-скъпата марка на българския пазар,

...
кадър 7/8 тв Редактор: Марката Левски е най-скъпата марка на българския пазар,
Коментари Харесай

Тодор Батков: Марката „Левски” е най-скъпата марка на българския пазар

кадър 7/8 тв 

Редактор: 

Марката „ Левски ” е най-скъпата марка на българския пазар, това сподели в предаването на Крум Савов някогашният притежател на футболния клуб Тодор Батков. Той разяснява, че също така, инвестицията в „ Левски ” е перспективна поради опцията на неговата база да се направи огромна реализация в огромен публичен център, освен с съвременен стадион.

Имам един завет към футболните деятели – не допускайте клубовете ви да се обвързват с политиката, съобщи Батков. Той разяснява също, че се надява новата договорка за „ Левски ” да се реализира.

На въпрос на Крум Савов какво прави различен някогашен притежател на клуба – Михаил Чорни, Батков отговори: „ Чух се с Чорни преди дни, в Израел е. Бързаше за скривалището, за какво палестинците обстрелваха ”.

„ Не стихва националната обич към „ Левски ”, сподели още Тодор Батков и добави, че в последните мачове тимът му харесва.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР